Binnenkijken bij Niki

Odoo afbeelding en tekstblok

Niki woont met haar vriend en beestenboel in een gezellige nieuwbouwwoning in Mol.

Voor Niki was het de grootste uitdaging om haar splinternieuwe woning om te toveren in een warm nest. Mét stijl uiteraard.

Zoals je ziet wordt er helemaal  ingezet op neutrale kleuren, eerlijke materialen zoals hout en organische vormen. Daarnaast is voor Niki een opgeruimd huis van groot belang. Daarom werd in elke kamer erg goed nagedacht over bergruimte.

Een mooi voorbeeld van het typerende stijlgevoel van Niki is de eethoek. De muren en het plafond werden geschilderd in helder wit. Niki bracht zelf molluren aan op de wanden om zo het optisch effect van panelen te creëren. Check vooral de 'verstopte' deur. De houten stoelen en ronde tafel geven deze ruimte instant warmte en gezelligheid. To top it all off is de hanglamp  Sapa met Segula Floating Globes hier de kers op de taart: ronde vormen en warme kleur die perfect matcht met het hout van de tafel.

De slaapkamer  werd volledig aangepakt en daar siert nu een cementlook de muren. In combinatie met een fotowand van een prachtig mistig bos voel je je én geborgen én helemaal relax. Hét bewijs dat donkere kleuren in de slaapkamer ab-so-luut kunnen.
De styling en inrichting van de woonruimte bewijst dat het loont te zoeken naar net dat schilderij en die lamp. Niets te veel. Alles in stijl. Wanneer je je ogen door de ruimte laat gaan, is er altijd wel ergens een detail dat de aandacht grijpt. En zo hou je het interessant!

Ik ben zeker dat we nog dikwijls verrast zullen worden door Niki, poes Maurice, kip Wilma en alle andere bewoners van dit prachtige huis! Smaakt het naar meer? Check dan zeker het INSTA account  @_interiorbynik