Veelgestelde vragen

Bestelling - Verzending - Retour - Klantendienst

Hier vind je de meeste antwoorden over de praktische werking van Atmooz. Werd je vraag niet beantwoord? Neem dan zeker contact op met onze klantendienst.

 

De producten van Atmooz vind je in onze verkooppunten


In principe zijn al onze producten op voorraad. Indien tijdelijk uit stock zal dit in de webshop zo worden aangegeven en zal je het product niet kunnen aankopen of zal een langere levertermijn worden aangegeven op de productpagina.

Je pakket wordt verzonden met DPD of DHL. De maximum levertermijn voor België, Nederland en Luxemburg bedraagt 2 tot 3 werkdagen. Voor bestellingen binnen de rest van de EU bedraagt de levertermijn 3 tot 5 werkdagen.

Van zodra een bestelling wordt overhandigd aan DPD vertrekt er een mail met trackingcode zodat u de bestelling kan volgen tot levering. Alle pakketten worden thuis tot aan de voordeur of tot aan de hoofdingang van het appartementsgebouw geleverd.

Voor de verzending van grotere artikelen kan een andere vervoerder ingeschakeld worden. Wanneer je pakket verstuurd wordt met DHL zal je een link doorgestuurd krijgen om je pakket te volgen.


Bevalt een artikel je niet? Dan heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen te af te zien van je aankoop. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangeduide derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in zijn bezit krijgt.

Je mag het artikel tot 14 dagen na de herroeping gratis retourneren. 

Hoe ga je te werk:

  1. Bezorg je gegevens (naam en bestelnummer) per mail op hello@atmooz.com. Je helpt ons echt vooruit als je ook de reden waarom je wenst te retourneren even meegeeft.

  2. Wij bezorgen je per kerende mail ons advies over de beste retourmethode voor jouw pakket en bezorgen je het gepaste retourlabel.

  3. Verpak de artikelen preferabel in de originele verpakking (ook binnenin) en bevestig het verkregen retourlabel op de doos. 

  4. Alle artikelen worden bij ontvangst gecontroleerd. Wanneer alles in orde is, mag je binnen de 7 werkdagen een terugbetaling verwachten.