Coup de foudre

Soms weet je gewoon direct.. Dit is het. Nu ben ik waar ik wil zijn.


Dit prachtige huis staat in een rustige straat. Naast een groot bos. Het staat er al meer dan 20 jaar... Door de jaren heen werd het met liefde onder handen genomen. Slimme renovaties met respect voor de eigenheid van het huis zorgden ervoor dat het nu baadt in het licht, helemaal past in de tijdsgeest én toch zijn jongensachtige charme heeft bewaard.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Eén van de grote troeven van dit huis zijn ongetwijfeld de grote ramen. Het daglicht wordt echt aan alle kanten uitgenodigd binnen te komen. Om daar extra gebruik van te maken werd een ovale eetkamertafel met marmeren blad gekozen. Het licht wordt hierdoor mooi gereflecteerd. De muren en plafonds werden bewust in één lichte kleur geverfd. Ook dit zorgt voor extra licht én het maakt dat je de ruimte optisch vergroot. De keuze voor meubelen van notelaar geven het interieur een stijlvol moderne look. Het design is strak en eigentijds, de materiaalkeuze maakt het warm. 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Omdat alle ruimtes met elkaar verbonden zijn, werden kleuren en materialen doorgetrokken in elke kamer. Je zou kunnen zeggen: word dat niet snel saai? Wel. Het beeld hieronder bewijst duidelijk van niet... Het begint al in het home office want dit wordt van de leefruimte gescheiden door een steel look glazen deur en wand. Zo blijf je, hard aan het werk zijnde, steeds betrokken met wat er reilt en zeilt in je huis zonder effectief gestoord te worden. Het notenhout en de trendkleur terracotta vormen de rode draad. Je ziet deze kleur bijvoorbeeld terugkeren in de bureaustoelen, de zetel en zelfs het bedlinnen. Dit zorgt voor instant klasse en geeft rust. Het koeienvel, kunstwerk, de contrasterende kussens en goedgekozen design verlichting zorgen ervoor dat je vanuit elk oogpunt iets interessants ziet. 


Odoo CMS - een grote afbeelding
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Het oorspronkelijke mansardedak werd behouden. Dit geeft het pand een statige look én zorgt voor extra ruimte en licht op de bovenverdieping. De ramen werden doorgetrokken naar het dak. Dat zorgt voor een enorme toename van natuurlijke lichtinval. En als grote surplus zie je de wolken voorbij drijven in je bad of kan je sterren tellen vanuit je bed. Heerlijk relaxen!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Liefde op het eerste gezicht lasts a lifetime! 🖤